Gönderen Konu: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular  (Okunma sayısı 4544 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kimyaci

  • Master Üye
  • *
  • İleti: 1789
  • Saygınlık Puanı: 61
  • Cinsiyet: Bay
    • Forumigo8navigation
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.8
  • Web Siteniz: www.igo8navigation.com
Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« : 03 Ağustos 2012, 11:25:06 »



Geçici Demo : http://www.igo8navigation.com

Sağ yada Sol Bloklarda PHP Blok açıp aşağıda ki kodu yapıştırınız.
Resim genişliği yada yüksekliğini, adedi ve geçiş Hızını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Blok Genişlik ve Yüksekliğini Resimlerinize göre ayarlayınız.
Geçiş Yönünü aşağı Doğru da yapabilirsiniz.
Konu Başlıkları kaldırılıp sadece resim geçişi de yapılabilir.Yada resim kaldırılıp sadece konu başlıkları geçişi yapılabilir.

Kod: [Seç]
global $smcFunc, $scripturl;

$topic_ids = array(2024, 2040, 2049, 2053, 2066, 2058, 1986, 2064, 1847, 2055);

$request = $smcFunc['db_query']('', '
   SELECT t.id_topic, m.subject, m.body
   FROM {db_prefix}topics AS t
      INNER JOIN {db_prefix}messages AS m ON (m.id_msg = t.id_first_msg)
   WHERE t.id_topic IN ({array_int:topics})
   ORDER BY t.id_topic DESC
        LIMIT {int:limit}',
   array(
      'topics' => $topic_ids,
                'limit' => 10,
   )
);
$topics = array();
while ($row = $smcFunc['db_fetch_assoc']($request))
   $topics[] = array(
      'id_topic' => $row['id_topic'],
      'subject' => $row['subject'],
      'body' => $row['body'],
      'first_image' => preg_match_all('~\[img\]([^\]]+)\[\/img\]~i', $row['body'], $images) ? '<img src="' . $images[1][0] . '" alt="' . $row['subject'] . '" height="160" width="200" />' : '',
   );
$smcFunc['db_free_result']($request);

echo '
         <center><table>
           
               <td width="100%">
                  <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" width="200" height="380" scrollamount="2" scrolldelay="1" direction="up"  loop="infinite">
                  <center><table>';




foreach ($topics as $topic)
   echo '
                        <il>
                           <a href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0"><font color=red size=2 ALIGN=Center>',  shorten_subject($topic['subject'], 24), '</font><br />', $topic['first_image'], '<br /><br /></span></a>
                        </il>';
echo '
                       
                     </table></center>
                  </marquee>
               </td>

           
         </table></center>';

spina bifida

  • Ziyaretçi
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2012, 11:29:38 »
Güzelmiş. Teşekkürler. Kullananlar olacaktır.

Çevrimdışı kimyaci

  • Master Üye
  • *
  • İleti: 1789
  • Saygınlık Puanı: 61
  • Cinsiyet: Bay
    • Forumigo8navigation
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.8
  • Web Siteniz: www.igo8navigation.com
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2012, 00:17:52 »


Geçici Demo : http://sanal.igo8navigation.com/index.php

Sağ yada Sol Bloklarda PHP Blok açıp aşağıda ki kodu yapıştırınız.
Resim genişliği yada yüksekliğini, adedi ve geçiş Hızını kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Blok Genişlik ve Yüksekliğini Resimlerinize göre ayarlayınız.
Geçiş Yönünü aşağı Doğru da yapabilirsiniz.
Konu Başlıkları kaldırılıp sadece resim geçişi de yapılabilir.Yada resim kaldırılıp sadece konu başlıkları geçişi yapılabilir.

Not: Biraz daha düzenleme yapıldı.Yardımları için spina bifida arkadaşımıza teşekkür ederim.

Kod: [Seç]
global $smcFunc, $scripturl;

$topic_ids = array(2024, 2040, 2049, 2053, 2066, 2058, 1986, 2064, 1847, 2055);

$request = $smcFunc['db_query']('', '
   SELECT t.id_topic, m.subject, m.body
   FROM {db_prefix}topics AS t
      INNER JOIN {db_prefix}messages AS m ON (m.id_msg = t.id_first_msg)
   WHERE t.id_topic IN ({array_int:topics})
   ORDER BY t.id_topic DESC
        LIMIT {int:limit}',
   array(
      'topics' => $topic_ids,
                'limit' => 10,
   )
);
$topics = array();
while ($row = $smcFunc['db_fetch_assoc']($request))
   $topics[] = array(
      'id_topic' => $row['id_topic'],
      'subject' => $row['subject'],
      'body' => $row['body'],
      'first_image' => preg_match_all('~\[img\]([^\]]+)\[\/img\]~i', $row['body'], $images) ? '<img src="' . $images[1][0] . '" alt="' . $row['subject'] . '" height="140" width="260" />' : '',
   );
$smcFunc['db_free_result']($request);

echo '
<div align="center">
   <table border="1" width="100%" style="border-width: 0px">
      <tr>
         <td style="border-style: none; border-width: medium" align="center">
         <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" width="260" height="380" scrollamount="2" scrolldelay="1" direction="up"  loop="infinite">';
         foreach ($topics as $topic)
   echo '
                       
                       <div class="mansetdeneme" align="center"><a href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0"><font color=red size=2 ALIGN=Center>',  shorten_subject($topic['subject'], 24), '</font><br />', $topic['first_image'], '<br /></span></a>
                       </div><br /> ';
echo ' </marquee>
         </td>
      </tr>
   </table>
</div>';

portal.css dosyasına ekle;
Kod: [Seç]
.mansetdeneme
{
   border: 1px solid #5998A7;
   border-radius: 3px;
   -moz-border-radius: 3px;
   -webkit-border-radius: 3px;
    padding: 3px 5px 7px 5px;
}
.mansetdeneme img
{
width: 100%;
 
}

Çevrimdışı kimyaci

  • Master Üye
  • *
  • İleti: 1789
  • Saygınlık Puanı: 61
  • Cinsiyet: Bay
    • Forumigo8navigation
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.8
  • Web Siteniz: www.igo8navigation.com
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2012, 22:12:23 »


Bu da yatay olarak ayarlanmış halidir..Ama konu başlıklarının uzun olmaması lazım.Halledersem paylaşırım.

Kod: [Seç]
global $smcFunc, $scripturl;

$topic_ids = array(2024, 2040, 2049, 2053, 2066, 2058, 1986, 2064, 1847, 2055);

$request = $smcFunc['db_query']('', '
   SELECT t.id_topic, m.subject, m.body
   FROM {db_prefix}topics AS t
      INNER JOIN {db_prefix}messages AS m ON (m.id_msg = t.id_first_msg)
   WHERE t.id_topic IN ({array_int:topics})
   ORDER BY t.id_topic DESC
        LIMIT {int:limit}',
   array(
      'topics' => $topic_ids,
                'limit' => 10,
   )
);
$topics = array();
while ($row = $smcFunc['db_fetch_assoc']($request))
   $topics[] = array(
      'id_topic' => $row['id_topic'],
      'subject' => $row['subject'],
      'body' => $row['body'],
      'first_image' => preg_match_all('~\[img\]([^\]]+)\[\/img\]~i', $row['body'], $images) ? '<img src="' . $images[1][0] . '" alt="' . $row['subject'] . '" height="140" width="240" />' : '',
   );
$smcFunc['db_free_result']($request);

echo '
         <center><table>
            <tr>
               <td>
                  <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"  height="120%" scrollamount="6" scrolldelay="1" direction="left"  loop="infinite">
                  <table></center></tr>';




foreach ($topics as $topic)
   echo '
                     
                        <td><div class="mansetyan">
                        <a href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0"><font color=red size=2 align="Center">',  shorten_subject($topic['subject'], 24), '</font><br />', $topic['first_image'], '<br /></a>
                         </td>';
echo '
                       
                     </table>
                  </marquee>
               </td>

           
         </tr></table></div>';

Portal.css dosyasına yaz.
Kod: [Seç]
.mansetyan
{
   border: 1px solid #5998A7;
   border-radius: 3px;
   -moz-border-radius: 3px;
   -webkit-border-radius: 3px;
    padding: 3px 5px; 
}
.mansetyan img
{
max-height: 136px;
max-width: 240px;
min-height: 136px;
min-width: 240px;
padding: 3px 5px;
}

Çevrimdışı PSVita

  • Tam Üye
  • *
  • İleti: 194
  • Saygınlık Puanı: 1
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.4
  • Web Siteniz: http://psvitaturkiye.com/forum
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2013, 06:21:01 »
Son incelemeleri otomatik resimli yayınlamak bayağıdır istediğim bir şeydi sanırım sonunda bununla yapabileceğim :)


Yalnız otomatik boyutlandırma açıkken resimleri algılamıyor, bu açıkken algılamasını nasıl ayarlayabiliriz ?  [img içindeki boyut birimlerini silince sonra da otomatik boyutlandırmayı kapatınca çalışıyor.


sanırım şöyle bir şey yapmam lazım ama tam tutturamadım, hata nerde ?


Kod: [Seç]
'first_image' => preg_match_all('~\[img width=[0-9] + height=[0-9]\]([^\]]+)\[\/img\]

hallettim :)


şu kodu kullanın başka yapmak isteyen varsa


Kod: [Seç]
'first_image' => preg_match_all('~\[img[^]]*\]([^]]*)\[\/img\]~i', $row['body'],
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2013, 18:30:07 Gönderen: PSVita »

Çevrimdışı PSVita

  • Tam Üye
  • *
  • İleti: 194
  • Saygınlık Puanı: 1
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.4
  • Web Siteniz: http://psvitaturkiye.com/forum
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2013, 01:50:59 »
Bu da yatay olarak ayarlanmış halidir..Ama konu başlıklarının uzun olmaması lazım.Halledersem paylaşırım.

Kod: [Seç]
global $smcFunc, $scripturl;

$topic_ids = array(2024, 2040, 2049, 2053, 2066, 2058, 1986, 2064, 1847, 2055);

$request = $smcFunc['db_query']('', '
   SELECT t.id_topic, m.subject, m.body
   FROM {db_prefix}topics AS t
      INNER JOIN {db_prefix}messages AS m ON (m.id_msg = t.id_first_msg)
   WHERE t.id_topic IN ({array_int:topics})
   ORDER BY t.id_topic DESC
        LIMIT {int:limit}',
   array(
      'topics' => $topic_ids,
                'limit' => 10,
   )
);
$topics = array();
while ($row = $smcFunc['db_fetch_assoc']($request))
   $topics[] = array(
      'id_topic' => $row['id_topic'],
      'subject' => $row['subject'],
      'body' => $row['body'],
      'first_image' => preg_match_all('~\[img\]([^\]]+)\[\/img\]~i', $row['body'], $images) ? '<img src="' . $images[1][0] . '" alt="' . $row['subject'] . '" height="140" width="240" />' : '',
   );
$smcFunc['db_free_result']($request);

echo '
         <center><table>
            <tr>
               <td>
                  <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"  height="120%" scrollamount="6" scrolldelay="1" direction="left"  loop="infinite">
                  <table></center></tr>';




foreach ($topics as $topic)
   echo '
                     
                        <td><div class="mansetyan">
                        <a href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0"><font color=red size=2 ALIGN="Center" width="200">', $topic['subject'], '</font><br />', $topic['first_image'], '<br /><br /></a>
                         </td>';
echo '
                       
                     </table>
                  </marquee>
               </td>

           
         </tr></table><>';

Portal.css dosyasına yaz.
Kod: [Seç]
.mansetyan
{
   border: 1px solid #5998A7;
   border-radius: 3px;
   -moz-border-radius: 3px;
   -webkit-border-radius: 3px;
    padding: 3px 5px 7px 5px;  ;  üst sağ alt Sol
}
.mansetyan img
{
hight: 100%;
}


Kaymaması için ne yapabiliriz, sadece hazır olda bekler gibi beklesin istiyorum :)

Çevrimdışı tarantula901

  • Master Üye
  • *
  • İleti: 3626
  • Saygınlık Puanı: 117
  • Cinsiyet: Bay
  • www.buyuknet.com
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.8
  • Web Siteniz: http://www.buyuknet.com
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #6 : 13 Mayıs 2013, 02:09:55 »
<marquee kodunu degıstırmenız gerekır degıtırdıgınızde saga dogru kayma olmayacaktır
Smf Desteği ile birlikte = web Hosting Satın Al

Türkçe Smf desteği Artık burada www.smf.gen tr

Çevrimdışı kimyaci

  • Master Üye
  • *
  • İleti: 1789
  • Saygınlık Puanı: 61
  • Cinsiyet: Bay
    • Forumigo8navigation
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.8
  • Web Siteniz: www.igo8navigation.com
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #7 : 13 Mayıs 2013, 08:08:02 »
Bu kodu Bul;

Kod: [Seç]
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"  height="120%" scrollamount="6" scrolldelay="1" direction="left"  loop="infinite">
Değiştir;

Kod: [Seç]
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"  height="120%" scrollamount="0" scrolldelay="0" direction="left"  loop="infinite">

Çevrimdışı PSVita

  • Tam Üye
  • *
  • İleti: 194
  • Saygınlık Puanı: 1
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.4
  • Web Siteniz: http://psvitaturkiye.com/forum
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #8 : 13 Mayıs 2013, 08:29:33 »
Peki başlığın karakter sayısını sınırlandırabilir miyiz ?


Şöyle bir şeyi yerleştirebilir miyiz ?


Kod: [Seç]
if ($func['strlen']($_POST['subject']) > 100)
$_POST['subject'] = addslashes($func['substr'](stripslashes($_POST['subject']), 0, 100));
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2013, 08:44:39 Gönderen: PSVita »

Çevrimdışı PSVita

  • Tam Üye
  • *
  • İleti: 194
  • Saygınlık Puanı: 1
  • Smf Sürümü: Smf 2.0.4
  • Web Siteniz: http://psvitaturkiye.com/forum
Ynt: Aşağıdan Yukarıya Kayan Resimli Konular
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2013, 04:39:41 »
Şöyle bir şey yapılabilse harika olurdu. Konu resimlerini küçülttüm, üzerine gelince nice tooltips modunda olduğu gibi konunun içeriğini gösterecek.



http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2115


Yapılabilir mi kimyacı ?

 

bodrum escort - escort bodrum - escort kayseri - malatya escort - escort bayan bodrum - Didim Escort Bayan - Escort Bayan Fethiye